Motorine gelen 1 lira 7 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıdı

Akaryakıta gelen zamların ardından otomobil sahiplerinin merakla araştırdığı konular arasında olan 'motorine zam var mı', 'benzine ne kadar zam geldi' soruları her gün değişiklik gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde motorine gelen 43 kuruşluk zammın ardından bugün de yine motorine 1 lira 7 kuruşluk zam geldi. Fiyat değişikliği ise pompa fiyatlarına yansıdı. İşte güncel fiyatlar...

Motorine gelen 1 lira 7 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıdı

Dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar benzin ve motorin fiyatlarında değişikliğe neden oluyor.

Motorine 1 lira 7 kuruşluk zam geldi. Fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansıdı. Benzin grubunda ise fiyat değişikliği gerçekleşmedi.

Motorine gelen 1 lira 7 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıdı - Resim : 1

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre, İstanbul'da motorin litre fiyatı 26,37 liradan, benzinin litresi ise ortalama 26.65 liradan satılıyor.

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Rekorunu tazeleyen altın fiyatlarında yükseliş devam eder mi? Motorine zam sonrasında güncel akaryakıt fiyatları Taksiciler yüzde 100 zam istedi