QNB Finansleasing’den deprem bölgesindeki işletmelere özel kiralama ürünü

QNB Finansleasing, depremden etkilenen illerde yeni iş yeri, fabrika, atölye kuracak, mevcut iş yerinde yenileme yapacak ya da iş yerini deprem nedeniyle başka bir bölgeye taşımış ama geri dönmek isteyen şirketler için özel fiyat avantajı sağlayacak bir kiralama ürünü hazırladı. Buna göre; Türk Lirası kredilerde 48 aya, yabancı para cinsi kredilerde ise 60 aya kadar vade uygulanacak. Kredi tutarları en az 500 bin TL veya 20 bin dolar olacak.

QNB Finansleasing’den deprem bölgesindeki işletmelere özel kiralama ürünü

QNB Finansleasing, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenen 11 ildeki işletmelerin yatırımlarına devam ederek bölgede aktif çalışmaya ve istihdama katkı sağlamaları

için özel bir kiralama ürünü hazırladı.  Mevcut iş yerinde, fabrikasında kapasite artışı, yenileme yapacak ve en az 1 kişi kadın olmak üzere minimum 5 kişilik istihdam sağlayacak firmalar, başta makine, teçhizat, enerji verimliliği ve bilgisayar/yazılım alt yapısı gibi alanlarda yapacakları yatırımları için avantajlı kiralama ürününden faydalanabilecek. Ayrıca işyerini deprem nedeniyle başka bir bölgeye taşımış ancak geri dönmek isteyen firmalar da aynı avantajlara sahip olacak. 

Kadınların hakim ortak olduğu veya kadınlar tarafından yönetilen firmalar da avantajlı kiralama ürününü kullanabilecek.

QNB Finansleasing’den deprem bölgesindeki işletmelere özel kiralama ürünü - Resim : 1

QNB Finansleasing Genel Müdürü Osman Taş, deprem bölgesindeki şirketlere özel Finansman planlamalarına ve bölgedeki KOBİ’lere destek sağlamak üzere çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Yenilikçi ürün yapılarının oluşturulması ve sektördeki en iyi uygulamaların hayata geçirilmesi için planlamalar yapıyoruz. Deprem bölgesindeki illere özel geliştirdiğimiz kiralama ürünü de bunlardan biri. Ayrıca kadın girişimcilerin ve istihdamın desteklenmesine de önem veriyoruz. Bu nedenle yeni ürünümüzde de kadın istihdamına özel şartlar getirdik.” dedi.

QNB Finansleasing’in sürdürülebilirliği de odak noktasına aldığının altını çizen Taş, şunları söyledi:

“Sermayedarımız QNB Finansbank, ‘Dünyayla 1’ çatısı altında çok kapsamlı bir sürdürülebilirlik yaklaşımı sunuyor ve sürdürülebilirlik yolculuğunda dünyayla insani, çevresel, ekonomik ve sosyal olarak entegre olacak stratejiler ortaya koyuyor. Biz de QNB Finansleasing olarak müşterilerimizin sürdürülebilirlik kapsamındaki yatırımlarını desteklemek, geleceğe doğru adımlarla ilerlemelerini sağlamak, gelecek kuşaklara sürdürülebilir bir dünya bırakmak ve bunu da müşterilerimizle birlikte inşa etmek stratejisi ile yola çıkıyoruz. Belirlediğimiz öncelikli temalar;  yenilenebilir enerji, enerji verimliliği, su ve atıksu yönetimi, gıda güvenliği ve dijital dönüşüm. Bu çerçevede; enerji ve enerji verimliliği projelerinin yanısıra, firmaların sorumlu ve verimli üretime yönelik projelerini destekleyeceğiz. Bu, bizim şirket olarak Türkiye ve dünyaya yapmak istediğimiz katkının sadece başlagıcı.”

Kaynak: haberet.com

Evde, İşte, Sokakta, Sahada… Cengiz Holding ‘Kadın Gücünün Yanında’ 5 Milyon Kişi Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası İhtiyaçları için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyurdu! Kira sözlemesinde yeni dönem AgeSA’dan BES’te Mobille Hızlı Çözüm