Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan LGBT ve İstanbul Sözleşmesi iddialarına yanıt

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki 5 yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İşbirliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialar asılsız ve mesnetsizdir. Yeşil dönüşümden olumsuz etkilenecek meslek gruplarında çalışanlar ile finansmana erişimde zorluklarla karşılaşanları ifade etmektedir. Bu kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur" denildi.

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan LGBT ve İstanbul Sözleşmesi iddialarına yanıt

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki 5 yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İşbirliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialar asılsız ve mesnetsizdir. Programda geçen 'kırılgan gruplar' yeşil dönüşümden olumsuz etkilenecek meslek gruplarında çalışanlar ile finansmana erişimde zorluklarla karşılaşanları ifade etmektedir. Bu kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan LGBT ve İstanbul Sözleşmesi iddialarına yanıt - Resim : 1

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 'Yasaklı ürünler ihracatı kesinlikle yok' Bugün dolar $ ne kadar, euro € kaç lira oldu? 16 Nisan 2024 güncel döviz kuru Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira 16 Nisan 2024? Altın fiyatları son durum nedir?