Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan'da görüşmelerine devam ediyor. Bu temaslar kapsamında Bakan Bolat, ilk olarak Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile görüştü.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü
  • Bakan Ömer Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Suudi Arabistan programı çerçevesinde ilk olarak Yatırım Bakanı Halid el-Falih ile görüştüklerini belirtti.
  • Görüşmede, ülkeler arasındaki yatırım olanaklarını ve işbirliği potansiyelini ele aldıklarına işaret eden Bolat, bu doğrultuda belirledikleri ortak hedefleri istişare ettiklerini belirtti.
  • Bolat, el-Falih ile müteahhitlik, turizm, imalat sanayisi, gıda ve sürdürülebilir kalkınma gibi birçok alandaki yatırım ve işbirliği fırsatlarını konuştuklarını bildirerek, "Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmalarımızı güçlü şekilde sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Şubat ayında en çok zamlanan ürün belli oldu Bakan Şimşek: Dengelenme devam ediyor EPDK'dan BOTAŞ'ın doğal gaz kararına onay Şubat ayında 21 milyar 86 milyon dolara ulaştı