Togg'dan nefes kesen yeni paylaşım! Yeni modelden kareler: Tanışmaya hazır mısınız?

Türkiye'nin gururu olan Togg'un yeni modeli görücüye çıkarken Togg'un resmi X hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Tanışmaya hazır mısınız? CES 2024 için geri sayım başladı" ifadeleri kullanıldı. Paylaşımda aracın detay görseline yer verildi.

Togg'dan nefes kesen yeni paylaşım! Yeni modelden kareler: Tanışmaya hazır mısınız?
  • Togg, X platformundan yeni sedan modeli ile ilgili, "Tanışmaya hazır mısınız? CES 2024 için geri sayım başladı" ifadelerinin yer aldığı paylaşımında, logonun konumlandırıldığı bagaj kapağı, ve boydan boya uzanan kırmızı led ayrıntı görülüyor.

Togg'dan nefes kesen yeni paylaşım! Yeni modelden kareler: Tanışmaya hazır mısınız? - Resim : 1

  • Las Vegas'ta 9-12 Ocak'ta düzenlenecek CES 2024'te görücüye çıkması beklenen yeni modelin, daha önce açıklanan model isimlendirme sistemine göre "T10S" olarak piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

 

Togg'dan nefes kesen yeni paylaşım! Yeni modelden kareler: Tanışmaya hazır mısınız? - Resim : 2

"TOGG, YENİ MODELİYLE DÜNYA SAHNESİNE ÇIKIYOR"

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sergileneceğini belirterek, "Yenilik güzeldir. Togg, yeni modeliyle dünya sahnesine çıkıyor" dedi.
Taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09 zam yapıldı New York'ta Türkiye ekonomisi için kritik buluşma Hangisi daha hesaplı? Elektrikli mi, benzinli mi, hibrit mi, dizel mi? THY'den KKTC için kampanya