Bursa ve Van TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayını

TOKİ arsa kura çekilişleri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Bugün TOKİ kura takviminde Bursa ve Van'daki müstakil arsa çekilişi var. 23 Mart Perşembe günü arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

Bursa ve Van TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayını

TOKİ arsa kura çekilişi devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen "İlk Evim Arsa" projesinin kura çekimleri yeniden başladı. TOKİ arsa kura çekilişinde bugün kura takvimine göre  Bursa ve Van'daki müstakil arsa için çekiliş yapılacak. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 23 Mart Perşembe TOKİ arsa kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları...

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılıyor. Bugün, Bursa'da 1000 müstakil ve Van'da 2000 müstakil arsa kura çekilişi 10.00'da başlayacak. 

Noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ

Altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon "İlk Evim Arsa" kura çekimleri ise 20-27 Mart'ta 22 ilde, 32 bin 113 hak sahibi için yapılacak.

Kuralar, 20 Mart'ta Edirne, Bolu, Rize, Düzce, Yalova ve Çorum'da, 21 Mart'ta Çanakkale, Tekirdağ, Erzurum'da, 22 Mart'ta Manisa, Sivas, Sakarya, Mersin ve Kütahya'da, 23 Mart'ta Bursa ve Van'da, 24 Mart'ta Çankırı, Kütahya ve Van'da, 27 Mart'ta ise Antalya ve İstanbul'da çekilecek.

TOKİ
İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları Kütahya, Mersin, Sakarya, Manisa TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları İstanbulluyu deprem korkusu sardı