TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını

İstanbul'daki 10 bin müstakil arsa kura çekilişi devam ediyor. İlk Evim Arsa projesinde üçüncü etapta İstanbul var. 31 Mart Cuma günü arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan İlk Evim Arsa projesinde üçüncü etap İstanbul ile sürüyor. TOKİ arsa çekilişinde İstanbul Merkez'de bulunan 10 bin müstakil arsa için TOKİ tarafından canlı yayında kura çekilişi yapılacak ve hak sahipleri belirlenecek. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 31 Mart Cuma TOKİ arsa kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları..

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılıyor.

İstanbul 10000 müstakil arsa kura çekilişi saat 10.00'da başlayacak.  

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını - Resim : 1

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ
Kirada yeni dönem: 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak Antalya TOKİ 10 bin müşterek arsa kura sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını TOKİ Silivri - Çatalca kura sonuçları ve kura çekilişi canlı yayını