Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale TOKİ müstakil arsa kura çekilişi

TOKİ arsa kura çekilişi devam ediyor. 26 Nisan Çarşamba günü yapılacak kura çekilişi ile Bursa, Balıkesir, Bilecik'teki müstakil arsaların ve Çanakkale'deki müşterek arsaların hak sahipleri belli olacak. TOKİ arsa kuraları noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. Çekilişin sonuçları e-devletten yayınlanıyor. İşte TOKİ Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale arsa kurası detayları...

Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale TOKİ müstakil arsa kura çekilişi

İlk Evim Arsa projesinde kura çekilişi sürüyor. Bugün çekiliş Bursa, Balıkesir, Bilecik'teki müstakil arsalar ve Çanakkale'deki müşterek arsalar için yapılacak. Çekiliş, canlı yayında yapılacak ve hak sahipleri belirlenecek. Kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 26 Nisan Çarşamba TOKİ arsa kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları..

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

26 Nisan'da TOKİ kurasında Bilecik'te 410, Bursa'da 1300, Balıkesir'de 1520 müstakil Çanakkale'de 565 müşterek arsalar için çekiliş yapılacak. 

Çanakkale müşterek arsa kurası saat 14.30, Balıkesir müstakil arsa kurası saat 10.00, Bilecik Bozüyük, Osmaneli, Söğüt müstakil arsa kurası saat 10.00, Bursa Gemlik, Keles, Orhaneli, Orhangazi müstakil arsa kurası saat 11.00'da başlayacak ve TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılacak.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

NİSAN ARSA KURASI TAKVİMİ

"İlk Evim Arsa" projesinde ise kuralar için yer ve tarih ve hak sahibi bilgileri ise şöyle:

25 Nisan'da İzmir'de 4 bin 900.

26 Nisan'da Bilecik'te 410, Bursa'da 1300, Balıkesir'de 1520, Çanakkale'de 565.

27 Nisan'da Edirne'de 360, Kırklareli'de 720, Sakarya'da 1340, Tekirdağ'da 1340, Yalova'da 200, Düzce'de 185.

28 Nisan'da Kocaeli'de 1500."​​​​​​​

TOKİ
İzmir TOKİ müstakil arsa kura çekilişi canlı yayını ve kura sonuçları sorgulama ekranı Kentsel dönüşüm başvuru nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? Kentsel dönüşüm seferberliği! 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları belli oldu TOKİ indirim kampanyası başladı mı, başvurular nasıl yapılacak?