TOKİ Yalova - Düzce arsa kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

TOKİ arsa kura çekilişleri ilgiyle takip ediliyor. 20 Mart Pazartesi günü TOKİ arsa çekilişi Yalova ve Düzce'deki müstakil arsa için yapılacak. arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

TOKİ Yalova - Düzce arsa kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

TOKİ arsa kura çekilişi devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen "İlk Evim Arsa" projesinin kura çekimleri yeniden başladı. TOKİ arsa kura çekilişinde bugün kura takvimine göre Yalova'da 100 ve Düzce'da 80 müstakil arsa için çekiliş yapılacak. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 20 Mart Pazartesi TOKİ arsa çekilişi detayları...

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılıyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ arsa kura çekilişi canlı izle

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ
İstanbul'da göç trafiği! Emlak piyasası altüst oldu Çorum - Rize - Edirne arsa kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını Bolu TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayın İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları