TOKİ ilk işyerim kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları

TOKİ ilk iş yerim kura çekilişi bugün başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ilk iş yerim kura çekilişinin 15 Mart'tan itibaren başlayacağını duyurdu. TOKİ işyeri kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ekranı ve çekiliş takvimi haberimizde.

TOKİ ilk işyerim kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları

Bakan Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla “İlk İş Yerim” projesi kapsamında 10 bin iş yeri için kura çekimlerine 15 Mart'ta başlanacağını duyurdu. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için kura çekilişi başlıyor. İşte TOKİ ilk iş yerim kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ve çekiliş takvimi...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

Kura çekilişi, TOKİ Youtube kanalından ve toki.tv adresinden canlı olarak yayınlanıyor.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

İLK İŞ YERİM KURA ÇEKİLİŞ TAKVİMİ

“İlk İş Yerim” kuraları 15 Mart tarihinde Aksaray'ın Merkez ilçesinde 220, Konya'nın Meram ilçesinde 308, Isparta'nın Merkez ilçesinde 271, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 55, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 44, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bin 100, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 88, İzmir'in Torbalı ilçesinde 77, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 81, Konya'nın Çumra ilçesinde 25, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 276, Trabzon'un Of ilçesinde 286 ve Van'ın Edremit ilçesinde 275 olmak üzere 12 il ve ilçede 3 bin 106 hak sahibi için çekilecek.

TOKİ
KONYA TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayını TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayın ve sonuçları İzmir - Tekirdağ TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?