Malatya, Kayseri, Erzurum, Adana, Eskişehir TOKİ işyeri kurası sonuçları

TOKİ ilk iş yerim 3. etap kura çekilişi başladı. 7 Nisan Cuma günü Malatya Battalgazi, Kayseri Melikgazi, Erzurum Yakutiye, Adana Sarıçam, Eskişehir Odunpazarı'ndaki iş yerleri için kura çekilişi yapılacak. TOKİ işyeri kura çekilişi noter huzurunda ve canlı yayında yapılacak. Çekiliş TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yayınlanacak. TOKİ işyeri kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ekranı ve çekiliş takvimi haberimizde.

Malatya, Kayseri, Erzurum, Adana, Eskişehir TOKİ işyeri kurası sonuçları

TOKİ ilk işyerim kura çekilişinde 3. etap bugün başladı. 7 Nisan Cuma günü Malatya Battalgazi'de 506, Kayseri Melikgazi'de 214, Erzurum Yakutiye'de 218, Adana Sarıçam'da 379, Eskişehir Odunpazarı'nda 304 iş yeri için kuralar çekilecek. TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanacak çekilişi sonuçları e-devletten yayınlanacak. İşte TOKİ ilk iş yerim kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ve çekiliş takvimi...

TOKİ İLK İŞYERİM KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

Kura çekilişi, TOKİ Youtube kanalından ve toki.tv adresinden canlı olarak yayınlanıyor. Kura çekilişi ile Malatya Battalgazi, Kayseri Melikgazi, Erzurum Yakutiye, Adana Sarıçam, Eskişehir Odunpazarı iş yerleri hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ
TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama Ev sahiplerinden yeni çözüm: Geçmiş farkı öde! TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları - canlı yayını Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ hak sahipleri belirleniyor!