Eskişehir Çifteler TOKİ konut kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

TOKİ konut kura çekilişi devam ediyor. 25 Mart Cumartesi Eskişehir Çifteler ilçesindeki konut için kura çekilişi yapılacak. Kura çekilişi, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Vatandaşlar, büyük ilgi gösterdiği TOKİ konut kura çekilişi sonuçlarını nereden öğrenebilirim diye sorguluyor. İşte Eskişehir Çifteler TOKİ konut kura çekilişi canlı yayını ve sonuç sorgulama ekranı...

Eskişehir Çifteler TOKİ konut kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

TOKİ konut kura çekilişi canlı yayında devam ediyor. TOKİ konut kura çekilişinde bugün kura takvimine göre Eskişehir'in Çifteler için çekiliş yapılacak. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 25 Mart Cumartesi TOKİ konut kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları...

TOKİ KONUT KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ konut kura çekilişi canlı yayını, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılıyor. Eskişehir'in Çifteler ilçesindeki 205 konut için noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ KONUT KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ KONUT KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ konut kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ konut çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları Çankırı, Van, Kütahya TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları Kiraya yüzde 25 zammı yasal düzenlemesi sona eriyor! Tüm kiracılara zam yapılacak mı?