TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE | Çorum Oğuzlar - Karaman TOKİ konut kurası çekilişi sonuçları

TOKİ konut kurası çekilişi vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 14 Temmuz Cuma tarihli TOKİ kura çekilişi, Karaman ve Çorum Oğuzlar için yapılacak. Çekilişin saati ve yayınlanacağı kanal bilgisi ile TOKİ kura çekilişi sonuçları detayları haberimizde.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE | Çorum Oğuzlar - Karaman TOKİ konut kurası çekilişi sonuçları

TOKİ konut kurası devam ediyor. Toplu Konut İdaresi, bugün Çorum Oğuzlar ve Karaman için konut kurası çekilişi yapacak. Çekiliş canlı yayında takip edilebilecek. TOKİ konut kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanabiliyor. İşte TOKİ Karaman ve Çorum konut kurası detayları...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Karaman TOKİ konut kura çekilişi saat 12.00'de yapılacak.

Çorum Oğuzlar konut kura çekilişi ise saat 11.00'de yapılacak. 

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE | Çorum Oğuzlar - Karaman TOKİ konut kurası çekilişi sonuçları - Resim : 1

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI

TOKİ Karaman ve Çorum Oğuzlar konut kurası çekiliş canlı yayında yapılacak. Kura çekilişi TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE | Çorum Oğuzlar - Karaman TOKİ konut kurası çekilişi sonuçları - Resim : 2

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ
Taşınmazlarda yeni dönem: Ülke genelinde satışlar başladı Kiraların düşürülmesinde 'kiralık sosyal konut' formülü TOKİ Elazığ-Van-Uşak-Ankara konut kurası çekilişi canlı yayında yapılıyor Temmuz kira artış oranı ne kadar oldu?