18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıldönümünde siyasi isimlerden peş peşe paylaşımlar geldi!

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıldönümünde siyasi isimlerden paylaşımlar geldi. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgürlük ve bağımsızlığımızın büyük destanı 18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 108. yılı kutlu olsun. Bu emsalsiz destanı yaratan başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıldönümünde siyasi isimlerden peş peşe paylaşımlar geldi!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla mesaj yayınladı.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Özgürlük ve bağımsızlığımızın büyük destanı 18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 108. yılı kutlu olsun. Bu emsalsiz destanı yaratan başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.
Paylaşımda, Çanakkale Deniz Zaferi'nin anlam ve önemini içeren video da yer aldı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan da 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ile ilgili mesaj geldi.

"KAHRAMANLARIMIZIN KALBİNİN ATTIĞI TOPRAKTIK ÇANAKKALE"
Mansur Yavaş paylaşımında, "Bağımsızlık uğruna eşsiz bir destan yazan kahramanlarımızın kalbinin attığı topraktır Çanakkale. Anafartalar'da verdiği mücadeleyle Çanakkale'yi geçilmez kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"
Ekrem İmamoğlu ise 18 Mart Çanakkale Zaferi Özel Gösterimi ile ilgili duyuru da yaparak "Çanakkale Geçilmez. 18 Mart Çanakkale Zaferi Özel Gösterimini yarın ve pazar akşamı Beşiktaş ve Üsküdar Meydanlarında izleyebilirsiniz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de 18 Mart paylaşımı geldi. 

Bahçeli'nin mesajı şöyle:
"Türkiye’miz bugünkü ortamda, tıpkı Çanakkale Savaşları’nda olduğu gibi, tıpkı Milli Mücadele yıllarında yaşandığı gibi, derin ve sinsi bir ablukanın doğrudan hedefindedir. Çanakkale’de düşmana göğsünü siper eden, Milli Mücadele’de zillet ve esarete bağımsızlık onuruyla direnen kahramanlar kuşağının mücadele şuuru neyse, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın duruşu, duyuşu ve deyişi aynısıdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi paylaşımı Türkiye 2023 yılının devamını nasıl geçirecek? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin Finlandiya kararını memnuniyetle karşılıyorum Finlandiya manşetleri mutlu, İsveç'inkiler hüzünlü