8 ilde düzenlenen MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde düzenlenen "MAHZEN-36" operasyonunda bir organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, aralarında elebaşının da olduğu 42 şüphelinin yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

8 ilde düzenlenen MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

Güvenlik güçleri, suç örgütleriyle mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, neredeyse her gün yeni organize suç örgütleri ortadan kaldırılıyor.

8 ilde düzenlenen MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı - Resim : 1

OPERASYONA AİT BİLGİLERİ DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise bu defa 8 ilde düzenlenen "MAHZEN-36" operasyonuna dair bilgileri sosyal medya hesabından duyurdu.

8 ilde düzenlenen MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı - Resim : 2

KARARLILIK MESAJI!

Bakan Yerlikaya, açıklamasında su sözleri kaydetti:

Bursa merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç' ün yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.

 

 

Kaynak: DHA

Özel Taksim'e neden yürümediğini açıkladı Polisten kaçmak isterken ağır yaralandı! Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı