ABD Büyükelçiliği, Ankara'da yapılan yeni binasına LGBT bayrağı asarak 'Onur Ayı'nı kutladı

ABD Büyükelçiliği, bir skandala imza attı! Ankara'da yapılan yeni binalarına LGBT bayrağı asan büyükelçilik, sosyal medyadaki paylaşımında "ABD, #LGBTQI+ bireylere karşı şiddete, kriminalizasyona, ayrımcılığa ve damgalamaya son verilmesini savunmaya devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

ABD Büyükelçiliği, Ankara'da yapılan yeni binasına LGBT bayrağı asarak 'Onur Ayı'nı kutladı

ABD Büyükelçiliği Ankara'da bir skandala imza attı! Ankara'da yeni yapılan büyükelçilik binasına LGBT bayrağı asan ABD Büyükelçiliği, o görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Instagram'da yapılan paylaşımda Onur Ayı'nı kutlayan ABD Ankara Büyükelçiliği, şu ifadeleri kullandı:

1 Haziran, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve dünya genelinde -bugün de devam eden- eşit hak arayışının o güzel çeşitlilik yelpazesinin ve uzun ve çalkantılı tarihinin hatırlandığı #OnurAyının başlangıcıdır. Amerika Birleşik Devletleri, zorlu bir küresel görev olarak insan haklarını ve temel özgürlükleri herkes için geliştirme taahhüdünün merkezinde yer almayı sürdüren #LGBTQI+ bireylere karşı şiddete, kriminalizasyona, ayrımcılığa ve damgalamaya son verilmesini savunmaya devam etmektedir.

 ABD Büyükelçiliği, Ankara'da yapılan yeni binasına LGBT bayrağı asarak 'Onur Ayı'nı kutladı - Resim : 1

5 terörist ikna yoluyla teslim oldu Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi CHP'de seçim sonrası bir istifa daha! Bakanlardan gülme garantili paylaşım!