Adana'da ekmek arasına uyuşturucuya 15 yıl hapis istemi

Adana'da, gözaltında olan arkadaşına döner ekmeği arasına sakladığı uyuşturucuyu getirdiği sebebiyle tutuklanan zanlı ile ilgili 15 seneye kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Adana'da ekmek arasına uyuşturucuya 15 yıl hapis istemi
  • Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiası ile 14 Ekim 2023 tarihinde tutuklanan S.B. ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.
  • Zanlı ile ilgili "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istenen iddianame, Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onaylandı.
  • İddianamede, sanık S.B'nin, farklı bir suçtan Şakirpaşa Polis Merkezi'nde gözaltına bulunan arkadaşı S.E'ye yemek götürme bahanesiyle döner ekmeği arasına uyuşturucu gizlediği belirtildi.
  • Merkezde görevli polislerce yapılan aramada, ekmek arasında 5 uyuşturucu hap saklandığının tespit edildiği anlatılan iddianamede, S.B'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
  • İddianamedeki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanığın yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.
Van Gölü'nün rengi değişti "CHP’ adayına %71 oy çıkmışsa durup üzerinde düşünmek lazım" Bakan Uraloğlu Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşların başlayacağını duyurdu Malatya'da 3.6 büyüklüğünde deprem