Adıyaman'da deprem anında yıkılan iki dağın arasında kalan 48 kişi hayatını kaybetti!

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Adıyaman'da kayan iki ağın altında kalan Mutlu Köyü enkaza döndü. 300 hanenin olduğu köyde 48 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler Malatya'da Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Adıyaman'da deprem anında yıkılan iki dağın arasında kalan 48 kişi hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler Adıyaman’da büyük hasara neden olurken, 6 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

MUTLU KÖYÜ ENKAZA DÖNDÜ!
Büyük yıkımın yaşadığı Çelikhan ilçesinde kayan iki dağın altında kalan Mutlu köyü ise enkazda döndü. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı köyde hayatını kaybeden akraba ailelerden oluşan 48 kişinin cenazesi getirildikleri Malatya Şehir Mezarlığı’na defin edildi.

Adıyaman'da deprem anında yıkılan iki dağın arasında kalan 48 kişi hayatını kaybetti! - Resim : 1
48 kişinin bulunduğu mezarlığı ziyaret ederek mezarlara çiçek bırakan Kenan Apak isimli bir vatandaş ise tarifsiz bir acı yaşandığını kaydederek diyecek söz bulamadıklarını söyledi.

deprem Adıyaman Kahramanmaraş
Son dakika! Bakan Soylu ve Kurum'dan deprem bölgesinde açıklamalar BBP Genel Başkanı Destici açıklamalarda bulundu Adalet Bakanlığı açıkladı: Veraset işlemleri nerelerden yapılacak? Vahit Kirişçi Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu