AFAD Başkanlık binasında dosyaların bulunduğu büroda meydana gelen yangın söndürüldü!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada, tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada, kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıktığı ifade edildi. AFAD'ın son açıklamalarına göre yangının söndürüldüğü bildirildi.

AFAD Başkanlık binasında dosyaların bulunduğu büroda meydana gelen yangın söndürüldü!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıktığını açıkladı.


AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıktığını açıkladı. AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 05.00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür."

AFAD, yangınla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Açıklamada, "Bugün saat 05.00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

AFAD
Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Kürtçe'nin 'bilinmeyen dil' olarak yazıldığı iddiasına yanıt Tekirdağ'da etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor! Binlerce yeni personel istihdam edilecek