AK Parti kadrolarında değişiklik olacak mı? Gazeteci Oral Çalışlar'dan açıklama

Gazeteci Oral Çalışlar, Buket Aydın'ın 'AK Parti kadrolarında değişiklik olacak mı?' sorusuna "Ciddi bir dönüşüme ihtiyaç var." şeklinde yanıt verdi.

Gazeteci Oral Çalışlar, Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programda yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti kadrolarında değişiklik olacak mı? Gazeteci Oral Çalışlar'dan açıklama - Resim : 1

'AK Parti kadrolarında değişiklik olacak mı?' sorusuna yanıt veren Çalışlar, "AK Parti 14 Mayıs seçimlerinden sonra yeni bir Kabine ile çalışmaya başladı. Bunların arasında toplumun beğenisini kazanmış kendi alanında uzman hatta diğer siyasi partilerin sempatisini kazanmış isimler var.

AK Parti bence büyük ölçüde bu isimlerle devam edecek. Ak Parti MYK ve MKYK tarafında da bildiğimiz isimler var. Örneğin Efkan Ala. Efkan Ala'nın bu değişimin öncüsü olan isimlerden biri olabileceğini düşünüyorum. Değişime açık biridir. Doğru bildiğini söylemekten çekinmez.

Sonuç olarak AK Parti bir seçim başarısızlığına uğradı. Bu bir şanstır onlar için. Seçim başarısızlığını başarıya dönüştürmeleri için hala şansları var. Ama tabii çok ciddi bir dönüşüme ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

Türkiye erken seçime gider mi? Ömer Çelik'ten 'erken seçim' açıklaması Dışişleri'nden İsrail'in Şam'daki saldırısına kınama Gece kulübündeki yangının tadilat görüntüleri ortaya çıktı