Asrın felaketinin 1. yılı! Volkan Demirel Hatay'da alkışlarla karşılandı

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce canımız hayatını kaybetmişti. Depremin ilk anından itibaren bölgede olan ve yardım bekleyen depremzedelere her türlü yardımı yapan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, asrın felaketinin yıldönümünde Hatay'da yapılan anma törenine katıldı. Volkan Demirel burada alkışlarla karşılandı.

  • 6 Şubat depremlerinin üzerinden bugün tam bir yıl geçti.

Asrın felaketinin 1. yılı! Volkan Demirel Hatay'da alkışlarla karşılandı - Resim : 1

  • Asrın felaketi olarak adlandırılan ve tüm dünyanın yardım için ayaklandığı depremlerde binlerce canımız hayatını kaybetmişti.

Asrın felaketinin 1. yılı! Volkan Demirel Hatay'da alkışlarla karşılandı - Resim : 2

  • Deprem zamanı yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden ve açtığı canlı yayınlarla deprem bölgesinde yaşananları milyonlara duyuran Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, gece saatlerinde asrın felaketinin yıldönümü nedeniyle Hatay'a gitti. 

Asrın felaketinin 1. yılı! Volkan Demirel Hatay'da alkışlarla karşılandı - Resim : 3

  • 6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeniyle Hatay'da yapılan anmaya giden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel burada alkışlarla karşılandı. 
deprem Hatay Kahramanmaraş
Türkiye'nin nüfusu açıklandı Bakan Yaşar Güler'den kritik Bağdat hamlesi Paribu, 2023 yılında hayata geçirdiği Sürdürülebilir Sosyal Sorumluluk Resmi izinler haricinde Malatya'da her türlü etkinlik 3 gün boyunca yasak