Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi

Son Dakika: İçişleri Bakanı Yerlikaya, seçim güvenliği toplantısında konuştu. Yerlikaya, "Toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi" dedi.

Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi

Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yerel seçime 6 gün kala 'seçim güvenliği' toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi - Resim : 1

  • Yerlikaya, "A'dan Z'ye her türlü tedbiri alıyoruz almaya devam ediyoruz. Toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi" dedi.

Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi - Resim : 2

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin güvenlik toplantısında konuştu.

Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi - Resim : 3

  • Bakan Yerlikaya, açıklamasında şunları kaydetti:

81 ilimizin valileri ile seçim güvenliğine yönelik toplantılar düzenledik. YSK başkanlığı yetkilileri ile değerlendirme toplantıları yaptık. YSK koordinasyonunda siber güvenlik konusunda toplantılar yapıldı ve alınması gereken tedbirler belirlendi.

Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: 594 bin personel görevlendirildi - Resim : 4

Bugüne kadar ülke olarak gerçekleştirdiğimiz tüm genel ve yerel seçimlerden hamdolsun demokrasimizi taçlandırarak çıktık. Geçen yıl iki büyük seçimi tecrübe ettik. Ülke olarak yüzde 90'lara varan katılımla halkımızın iradesi bu seçimlerde de sandığa yansıdı. Şimdi önümüzde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi var. Seçim güvenliği kapsamında 324 bin Emniyet Genel Müdürlüğü, 197 bin jandarma Genel Komutanlığı, 2 bin 850 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 53 bin güvenlik korucusu ve 17 bin gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi.  

Belçika PKK yandaşları yüzünden karıştı Yargıtay seçimleri üçüncü tura kaldı Antalya'daki CHP-DEM ittifakı gün yüzüne çıktı Murat Kurum kazanırsa ilk ne yapacak?