Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi

Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün yurda döndü. CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş ile gazeteci Hacı Yakışıklı katıldıkları canlı yayında Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları ile ilgili bir tartışma yaşadı.

Avrupa Şampiyonası tarihinde 3. defa altın madalya için parkeye çıkan Filenin Sultanları, finalde 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 1

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Hacı Yakışıklı ve Deniz Gürel, tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı adlı programın konuğu oldu.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 2

Canlı yayında CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş ile gazeteci Hacı Yakışıklı arasında tansiyon yükseldi.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 3

“SEVİNMEYEN BAZI İNSANLARIN OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Hacı Yakışıklı, “Biz Ebrar’ı tanımıyoruz, yaşam tarzı kendini ilgilendirir” diyerek, “Ebrar Karakurt çıktı ve ‘Boş yapma Abdülhamid’ diye bir pankart gösterdi. Abdülhamid diye bir izleyiciye cevap veriyorsa onun tweetini alıntılayıp cevap verse tartışma büyümezdi. Biz Ebrar’ı tanımıyoruz, yaşam tarzı kendini ilgilendirir. Sosyal medyada farklı tartışmalar döndüğünü gördük. Milli takımla gurur duyuyoruz ama Türkiye’ye karşıymış gibi bir hava estirildi” dedi.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 4

Barış Yarkadaş ise Hacı Yakışıklı’nın sözlerinin ardından “Kadın Voleybol Milli Takımı’nın zafer kazanmasına ve şampiyon olmasına sevinmeyen bazı insanların olduğunu gördük. Fırsat kollayan bir güruh var” ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 5

“BOŞ YAPMA, YUH SANA!”

Yarkadaş'ın sözleri üzerine yakışıklı "Doğru söylemiyorsun. Fes kimi temsil ediyor? Fes devletimizi temsil ediyor. Fes Osmanlı devletini temsil ediyor. Benim milli takımım benim devletime mi karşı? Kusura bakma benim milli takımım benim milli takımımdır. Sanki birileri senin dediğin o odaklar varya sanki milli takıma karşıymış gibi davranıyor. Kısır tartışma dedikleri bu. Bugün sadece Sırplar kaybetmedi ne demek ya? Sırpları mı tutacağız. Kaldı ki Sırbistan da Belgrad da bizim hakimiyetimizin altındaydı." dedi.

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı birbirine girdi! Canlı yayında ortalık gerildi - Resim : 6

Stüdyoda ikili arasında sert tartışma alevlenirken; ikili birbirine “Boş yapma…”, “Yuh sana!” sözleriyle yüklendi.

Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladığı yemeğin menüsü paylaşıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü CHP yönetimine çağrı: Kılıçdaroğlu'nun yetkilerini elinden acilen almanız lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'e hangi futbolcuyu sordu?