Buket Aydın CHP'de yaşanan 'Çırağım Özgür' krizini değerlendirdi

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, CHP'nin Sinop mitinginde konuşan Engin Altay'ın Özgür Özel'e yönelik sözlerini değerlendirdi. Özgür Özel'e seslenen Aydın, "Kendine neden bu muameleyi yaptırıyorsun. Sen genel başkansın. Silkelen kendine gel." dedi.

  • CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, memleketi Sinop'ta partisinin düzenlediği mitingde konuşma yaptı. 
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le Meclis'te görev yaptıklarını söyleyen Engin Altay, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde birlikte görev yaptığımız, birlikte grup başkanvekilliği yaptığımız, şimdi artık Sayın Genel Başkanımız olan, ama daha düne kadar benim kardeşim hatta benim çırağım sayılabilecek Özgür Özel'e hoş geldiniz diyoruz. Sinop'a hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım" şeklinde konuştu.

"KENDİNE GEL"

  • Gündem olan bu sözleri Haber Global'de Mesele programında değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Özel'e seslendi.

Buket Aydın CHP'de yaşanan 'Çırağım Özgür' krizini değerlendirdi - Resim : 1

  • Aydın, "Kendine neden bu muameleyi yaptırıyorsun. Sen genel başkansın. Silkelen kendine gel." ifadelerini kullandı.

Buket Aydın CHP'de yaşanan 'Çırağım Özgür' krizini değerlendirdi - Resim : 2

"ÖZGÜR ÖZEL HAK ETMEDİ"

  • Özgür Özel'in 'Çırağım Özgür' sözlerini hak etmediğinin altını çizen Aydın, "Kılıçdaroğlu'nu hallaç pamuğu gibi kaldırıp attınız Özgür Özel'i getirdiniz. O zaman saygı duyacaksınız." dedi.

Kaynak: haberet.com

Balıkesir'de korkutan deprem! Ülkü Ocakları, İmamoğlu hakkında yapım hazırladı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel gereksinimli yavrularımızı gözlerinden öpüyorum Ünlü restorana silahlı saldırı!