Buket Aydın'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli arasında kriz' iddialarına yalanlama

TV100'de açıklamalarda bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli arasında kriz' iddialarını değerlendirdi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın TV100'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

'Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli arasında kriz' iddialarını değerlendiren Aydın, "Aralarında bir problem yok." dedi.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Tabii ki milletin bekası bir ittifaka bağlı değildir ben böyle bir şey söylemedim. Ancak anlamamız gereken nokta şu. Şu an için Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan arasında bir problem yok. Sayın Bahçeli bir klip yayınlıyor 'vay Erdoğan'a mı mesaj verdi'. Bunun açıklaması yapılmak zorunda kalınıyor.

'Bahçeli Siyaseti' diye bir şey var. Sayın Bahçeli'nin yapmış olduğu konuşma Sayın Erdoğan'a bir şeyleri çözemediği anlamına gelmez. Bahçeli bir tehlike görmüş ve bunu halkla da paylaşmış.

Bakın burada biz de oturduk bunu konuşuyoruz. Bahçeli'nin böyle önemli bir tarafı var ve aslında tarzını da çok değişik bulduğum bir siyasetçi, güzel bir tarzı olduğunu düşünüyorum.

Benim demek istediğim şey şu; bugün aralarında bir problem yok yarın belki olabilir. Tabii ki devletin bekası da bu ittifaka bağlı değil ama şu anda yok bu kadar."

Atatürk'ün doğduğu evden alınan toprak Karabük'te İstanbullulara ücretsiz HPV aşısı AK Parti'de yeni yol haritası belirlenecek Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor