Can Ataklı'dan tepki: CHP'de sorunun adı Ekrem İmamoğlu'dur

28 Mayıs’ın ardından CHP'de sular durulmuyor. CHP Genel Başkanlığı için kamuoyu oluşturan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Ataklı, "CHP’de sorunun adı Ekrem İmamoğlu’dur. İmamoğlu kamuoyunda destek bulabilir ancak CHP örgütü kendisini hiç istemiyor." dedi.

Can Ataklı'dan tepki: CHP'de sorunun adı Ekrem İmamoğlu'dur

28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldığı yüzde 52,1'lik oy oranıyla rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark atarak yarıştan galip ayrıldı.

Yenilginin ardından CHP'de kargaşa başladı.

"DEĞİŞİMİ SADECE BEN İSTEMİYORUM"

Kılıçdaroğlu'nun kongreye gitme kararının ardından değişim isteyen parti tabanını arkasına alarak CHP'nin yeni lideri olmak isteyen İBB Başkanı İmamoğlu, değişim talebini yineledi. İmamoğlu, partisinin değişen MYK'sına gönderme yaparak, "Değişim tek kurulla olmaz. Değişimi sadece ben istemiyorum, toplum istiyor. Süreci takip ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İmamoğlu, "Yaşananlar bir özeleştiri ve bir muhasebe gerektirir. Yapılması gereken hassas alanlar vardır. Şunun altını çizelim. Ne yazık ki 9 yılda üç kez seçim kaybettik. Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybettik. Bu seçimlerden sonra da şunu yapamayız. Aynı şeyleri yapıp yol yürüme gafletine kapılamayız." dedi.

CAN ATAKLI: İMAMOĞLU BELEDİYE OLARAK PEK ÇOK İŞİ YAPMADI

Can Ataklı, CHP'de çalkantıların bitmediğine işaret etti.

Ekrem İmamoğlu özelinde de açıklamalarda bulunan CHP yandaşı Can Ataklı, "İstanbul İmamoğlu'na oy vermeyebilir. Belediye olarak pek çok iş yapılmadı. İstanbul'da gözle görünür bir değişiklik yok. Çok büyük bir başarı gözükmüyor." dedi.

"CHP'DE SORUNUN ADI İMAMOĞLU"

Ataklı, "CHP'de sorunun adı Ekrem İmamoğlu'dur. İmamoğlu kamuoyunda destek bulabilir ancak CHP örgütü kendisini hiç istemiyor." ifadelerini de ekledi.

Külliye'de dua edilmesinden rahatsız oldular: Laikliğe hançer! Aksaray'da eğitim uçağı düştü Akşener gidecek mi? İYİ Partili Ethem Baykal'dan açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik ve teşekkür telefonları