Can Ataklı'nın Togg hazımsızlığı bitmiyor: Fakir fukarayı kandırdılar

Üretildiği günden beri yerli otomobil Togg'u hedef alan Can Ataklı, açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Aylardır yollarda olan Togg'ların seri üretiminin yapılamadığını öne süren Ataklı, "Togg'ların trafiğe çıkması teknik nedenlerden dolayı yasak. Fakir fukarayı kandırdılar. Yapın bir araba da göreyim. Fabrikaya gitsene diyorlar. Koyun kameraları bir gün aç internette bir yer görsünler nasıl haldır haldır çıkıyor arabalar üç dakikada bir" ifadelerini kullandı.

Can Ataklı'nın Togg hazımsızlığı bitmiyor: Fakir fukarayı kandırdılar

Gazeteci Can Ataklı, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği doğuştan yerli otomobil bir kez daha Togg'u hedef aldı.

Ataklı, "Togg'ların trafiğe çıkması yasak. Fakir fukarayı kandırdılar!" ifadelerini kullandı.

Ataklı, son yayınladığı videosunda adeta nefret kustu.

Sınıfındaki araçlar içerisindeki en iyilerden biri olan Togg'u küçümsemeye kalkışan Ataklı, aylardır yollarda olan Togg'ların seri üretiminin yapılamadığını iddia etti.

Ataklı "Togg'ların trafiğe çıkması teknik nedenlerden dolayı yasak. Fakir fukarayı kandırdılar. Yapın bir araba da göreyim. Fabrikaya gitsene diyorlar. Koyun kameraları bir gün aç internette bir yer görsünler nasıl haldır haldır çıkıyor arabalar üç dakikada bir." dedi.

DAHA ÖNCE DE "MİLLİ DEĞİL" DEMİŞTİ

Ataklı, geçmişte Togg'u "Milli değil bir şirketin ürettiği otomobil sadece" diyerek hedef almıştı.

HDP'den CHP'ye ittifak mesajı! Malatya'da peş peşe 2 deprem Bankalar Birliği'nden açıklama 'Buket Aydın ile Haftalık'ın öne çıkanları