CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi sona erdi

Son Dakika... Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce açıklama yaptı. Muharrem İnce'ye 'Adaylıktan çekilecek misiniz?' diye soruldu. İnce ise öyle bir şey demediğini söyleyerek, "Hayır öyle bir şey demedim, biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz" cevabını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi sona erdi

Son Dakika... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile bir araya geldi.

Görüşme Memleket Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bizi kabul ettiği için teşekkür ederim. Doğal olarak deprem bölgesi olmak üzere pek çok sorunu görüştük. Yaşanan sorunlarla ilgili çözümleri de ifade ettik. Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Sorunları masaya yatırmak, çözümler üretmek benim ve Sayın İnce'nin görevi"

İnce şu açıklamayı yaptı:

"Siyasette ittifaklar olmalıdır ama menfaat değil ilke ittifakı olmalıdır. Bizim ilkelerimiz nettir. Atatürk'ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Bu duruştan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz. Bu Erdoğan gitmelidir. Bu Erdoğan yorgundur, kibirlidir. Akla, bilime, hukuka inanmamaktadır. 5 dakika dahi bu ülkeyi yönetmemelidir. Sayın Genel Başkan'a teşekkür ediyoruz."

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Memleket Partisi
Akşener'in 'Kayıp bakan Nemo' ifadesine Nureddin Nebati'den yanıt Bolu Dağı İstanbul istikameti trafiğe kapandı SGK çalışanlarına EYT mesaisi: Üç ay boyunca ödenecek İskenderun'da deniz taştı yangın çıktı!