CHP mitinginde 'ezan' diyaloğu: Benim zayıf olduğum konular

Yerel seçimlere sayılı günler kala, oy toplamak için ne yapacaklarını şaşıran CHP bir skandala daha imza attı. Yerel seçimler kapsamında Balıkesir'de 'Halk Buluşması'nda bir araya gelen CHP'lilerin 'ezan' diyaloğu tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Mitingi sözde ezan için 1-2 dakika geç başlatacaklarını söyleyen CHP'li isimlerin diyaloğu mikrofondan duyuldu. İşte o konuşma...

  • 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlardan oy toplamak için ne yapacağını şaşıran CHP, yeni bir skandala imza attı.
  • CHP'de bu sefer skandalın adı 'ezan' oldu.

CHP mitinginde 'ezan' diyaloğu: Benim zayıf olduğum konular - Resim : 1

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'Halk Buluşması' programı kapsamında gittiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde parti otobüsü üzerinden vatandaşa seslendi.

CHP mitinginde 'ezan' diyaloğu: Benim zayıf olduğum konular - Resim : 2

  • Ezan vaktinin yaklaşması üzerine ara verilen mitingde müziğin kesildiği sırada mikrofona yansıyan diyalog dikkat çekti.

CHP mitinginde 'ezan' diyaloğu: Benim zayıf olduğum konular - Resim : 3

  • Otobüs üzerindeki CHP'li bir görevlinin "Ezan 20 geçe mi? Benim bilmediğim konular." sözleri, açık unutulan mikrofona yansıdı.
  • Diğer görevlinin ise "benim de" şeklinde karşılık verdiği duyuldu.
Özgür Özel CHP Balıkesir
Enver Yılmaz sattı, Hilmi Güler geri aldı Mansur Yavaş kızının 'Londra'daki evini' açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı Sandıkta görevli kamu personeli idari izinli sayılacak