CHP'de adaylık başvuru süreci netleşti! Başvuru ücreti 30 bin TL

Türkiye seçime gidiyor... Partiler yol haritalarını belirlemeye, aday adaylarını konuşmaya başladı. Adaylık süreci netleşen ilk parti CHP oldu. Adaylık başvuru süreci netleşen CHP’de milletvekili başvuruları 13-20 Mart arasında yapılacak. Aday adaylığı başvuru ücreti 30 bin TL olarak belirlenirken diğer detaylar da netleşti.

CHP'de adaylık başvuru süreci netleşti! Başvuru ücreti 30 bin TL

Seçim süreci bugün itibariyle resmen başlıyor. 2023 seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılması beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün alacağı kararla bu tarihte netleşmiş olacak.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak sandığa gideceği CHP'de milletvekilliği aday adaylığı konusunda merak edilen tarih belli oldu.

Adaylık süreci netleşen ilk parti CHP oldu. Adaylık başvuru süreci netleşen CHP’de milletvekili başvuruları 13-20 Mart arasında yapılacak.

BAŞVURU ÜCRETİ 30 BİN TL
Aday adaylığı başvuru ücreti 30 bin TL olarak belirlendi. Engelli, kadın ve gençler için belirlenen ücret 15 bin TL oldu. Belediye başkanları ve meclis üyelerinin başvurmaması sözlü olarak kendilerine iletilecek.

Hulusi Akar'dan deprem bölgesi ile ilgili açıklama: NATO 4 bin kişilik çadır daha gönderecek Türk generalin görevi çay bardağı toplamak mı? Mehmetçik'in Kırıkhan'a vedası tüyleri diken diken etti: Korku nedir bilmeyiz Depremlerin ardından açığa çıkan hafriyatlar nerelerde kullanılacak?