CHP'de büyük kavga: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun destekçileri birbirine girdi

Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ve üslubuyla dikkat çeken gazeteci Bahar Feyzan'a, İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül'den tepki gecikmedi.

CHP'de büyük kavga: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun destekçileri birbirine girdi
  • Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yerel seçimlerde başarısızlık olursa oturup tartışacağız. Aday belirleme süreci daha sağlıklı olabilirdi. Bu süreçte benim fikrim sorulmadı." açıklaması tartışmalara neden oldu.
  • Ekrem İmamoğlu'na desteğiyle bilinen gazeteci Bahar Feyzan'dan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına eleştiri geldi.

"CHP'NİN YAKASINDAN DÜŞÜN"

  • Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını etiketleyen Feyzan, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP’den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı da size yetmiyor anlaşılan… Türkiye'nin ve CHP'nin yakasından düşün.

CHP'de büyük kavga: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun destekçileri birbirine girdi - Resim : 1

TEPKİLER GECİKMEDİ

Bahar Feyzan'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine ilk tepki CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'ndan geldi.

  • Feyzan'a seslenen Rıfat Nalbantoğlu "Herkes haddini bilmeli, siz de! Hayatını hak, hukuk ve adalet mücadelesine adamış 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığınız bu paylaşım ne gazetecilik etiğine, ne de gazetecilik ahlakına ve meslek ilkelerine uyuyor. Bu nefret diliniz ile toplumu kutuplaştırmanızı kınıyorum." dedi.

CHP'de büyük kavga: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun destekçileri birbirine girdi - Resim : 2

"HADSİZ İTHAMLARI KINIYORUM"

  • Tepki gösterenlerden biri de CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül oldu.
  • Bülbül, "Haddini aşan, halkı inançlar üzerinden ayrıştıran ve önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hadsiz ithamları, hakaret dolu kirli diliyle saldıran bu kişiyi kınıyorum!" açıklamasında bulundu.

CHP'de büyük kavga: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun destekçileri birbirine girdi - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Murat Kurum: Yapamazsınız dediler, yaptık 'İmamoğlu 3,5 yılını cumhurbaşkanlığına harcadı' Atatürk heykeline balyozla vuran zanlı tutuklandı NATO-Türkiye ilişkileri nereden nereye geldi?