CHP'de para sayma skandalı! Belediye başkanları ifade verecek

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

  • İstanbul BÜyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in deste deste paraları sayarken, yanında başka CHP'lilerin de ona yardımcı olduğu anların görüntüleri geçtiğimiz günlerde basına sızdırılmıştı.

Görüntülerde para sayanların paradan kule yaptığı kameralara yansımıştı.

CHP'de para sayma skandalı! Belediye başkanları ifade verecek - Resim : 1

  •  CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

CHP'de para sayma skandalı! Belediye başkanları ifade verecek - Resim : 2

  • İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma sürüyor.

CHP'de para sayma skandalı! Belediye başkanları ifade verecek - Resim : 3

BELEDİYE BAŞKANLARI DA İFADE VERECEK

  • Bu kapsamda, Şişli Belediye Başkanı Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'ın "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırıldığı öğrenildi.
CHP Maltepe Şişli
İstanbul'dan kalkan THY uçağı acil iniş yaptı Yargıtay Başkanlığı seçiminin 5. turunda da sonuç çıkmadı Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'lilerin darbettiği Ramazan amcayı aradı Turgut Altınok'tan Zeydan Karalar'a 'taş mektep' yanıtı