CHP'deki skandal para sayma görüntülerine tanık olan iş insanı Hasan Şenyurt'tan çarpıcı iddia

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte CHP'deki karışıklıklar da arttı. 'Para sayma' kriziyle ilgili tanık iş İnsanı Hasan Şenyurt, olaya ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Şenyurt açıklamasında, "İmamoğlu delegelerin her istediğini verdi. Tüm rakamları bozdurulan döviz bürolarına kadar." dedi.

TGRT Haber'de Gülden Kalecik Demirtaş'ın Gündem Özel programına konuşan iş insanı Hasan Şenyurt, CHP'deki 'para sayma' krizi ile ilgili iddialarda bulundu.

CHP'deki skandal para sayma görüntülerine tanık olan iş insanı Hasan Şenyurt'tan çarpıcı iddia - Resim : 1

"ELİMDEKİ BELGELERDE AÇIKÇA BELLİ"

Şenyurt açıklamasında, "Yeni yeni isimler de savcılık tarafından paylaşılacak. Zaten şoförle görüşüyorduk. Birçok kere bu grubun içindeki insanlar anlatıyorlardı. Savcı bey ses kaydını dinledi ve delil olarak saydı. Savcılığa iki ayrı belge teslim ettim. Elimdeki belgelerde kime ne kadar daire ya da para verildiği açıkça bellidir. İmamoğlu delegelerin her istediğini verdi. Tüm rakamları bozdurulan döviz bürolarına kadar..." dedi.

Orhan Gencebay'ın hediye ettiği şarkıyı söylediler AK Parti milletvekili, küçük çocuğu kurtardı Yeni reklam filmi: Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir Memleket Partisi aracına zarar verildi