Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'deki olaylarla ilgili geri adım çağrısında bulundu

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas ve İsrail arasında Gazze Şeridi'nde yaşanan saldırılarla ilgili de konuştu. Erdoğan, "İsrail'de meydana gelen gelişmeler ışığında tüm taraflara itidal ve fevri çıkışlardan geri adım çağrısı yapıyoruz." dedi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'deki olaylarla ilgili geri adım çağrısında bulundu

Ankara Spor Salonu'nda AK Parti'nin 4. Büyük Olağanüstü Kongresi gerçekleştiriliyor. Kongrede açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Hamas'ın İsrail'e karşı gerçekleştirdiği roketli saldırıları hakkında da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'deki olaylarla ilgili geri adım çağrısında bulundu - Resim : 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Hamas ve İsrail arasında Gazze Şeridi'nde yaşana saldırılarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tarafları itidalle hareket etmeye, gerilimi tırmandıracak adımlardan uzak durmaya çağırıyoruz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'deki olaylarla ilgili geri adım çağrısında bulundu - Resim : 2

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa'nın yıpratılması için başlatılan her türlü girişimin karşısında duracağız. Bu sabah İsrail'de meydana gelen gelişmeler ışığında tüm taraflara itidal ve fevri çıkışlardan geri adım çağrısı yapıyoruz.



Kaynak: haberet.com

Ankara AK Parti Recep Tayyip Erdoğan İsrail Gazze
Kamuoyu Araştırmacısı Daşdemir'den Haberet'e özel açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan Haberet'e özel açıklamalar! AK Parti'nin MKYK üyeleri devam ediyor