Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında

Son Dakika: Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başında. Yaklaşık olarak 61 milyon vatandaşın oy kullanacağı yerel seçimlerde oy verme işlemleri doğu illerinde 07.00'de, batıdaki illerde ise 08.00'de başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yerel seçimler kapsamında oy kullanmak için sandık başında. Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada arka arkaya iki seçimin milleti de kendilerini de yorduğunu söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da sandık başında.
  • Yerel seçimler kapsamında oy verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. 
  • Erdoğan, oy kabinine girmeden önce sandık görevlileriyle konuştu, oy kullanan vatandaşlarla şakalaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 1

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalarda arka arkaya iki seçimin ülkeyi yorduğunu ancak yeni bir dönemim başlangıcına işaret etti. 

"MİLLETİMİZİ DE BİZLERİ DE YORDU"

"Her şeyden önce kısa bir süre önce milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini icra ettik. Şimdi de yerel yönetimler seçimi. Arka arkaya bu iki seçim milletimizi de bizleri de yordu. Çok yoğun bir kampanya geçirdik. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 2

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI"

Bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerden hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. İki seçimin de ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Milletimize teşekkür ediyorum. Bütün sandık kuruluna da teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan sandık başında - Resim : 6

Recep Tayyip Erdoğan
Oy verme işlemleri sona erdi İstanbul'un hangi ilçesinde kaç seçmen var? İçişleri Bakanlığı fenomenlerin ne kadar mal varlığına el konulduğunu açıkladı İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'rüşvet' iddiası