Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'deki göreve başlama töreninde yapılan duaya Nicolas Maduro da eşlik etti! İşte Venezuela Devlet Başkanı'nın o anları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün TBMM'de yemin etmesinin ardından yeni dönem başlangıcı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programda önemli açılamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenen törene yurt dışından da büyük bir katılım olurken çok sayıda devlet başkanı törende görüldü. O isimlerden biri olan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro yapılan duaya el açarak eşlik etti. O anlar kameralara yansıdı.

Yeniden cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yemin ederek mazbatasını aldı.

Külliye'de bugüne özel 21 devlet başkanının katıldığı bir tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken törene katılan liderlere tek tek teşekkür etti.

NİCOLAS MADURO, EL AÇIP DUAYA EŞLİK ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yeni dönem için dua etti.

MADURO'NUN EL AÇTIĞI ANLAR KAMERADA
Törene katılan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da o sırada el açıp duaya eşlik etti.

Maduro'nun o anları kameralara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'deki göreve başlama töreninde yapılan duaya Nicolas Maduro da eşlik etti! İşte Venezuela Devlet Başkanı'nın o anları... - Resim : 1

Külliye'de tarihi anlar! Dikkat çeken Nikol Paşinyan İlham Aliyev detayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdullah Gül'e teşekkür Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kabine açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenini ailesi de izledi!