Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye ile temasları değerlendirdi: Liderler olarak bir araya geleceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşüp görüşmeyeceği konusunda ise ''Bakanlarımızdan sonra gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye ile temasları değerlendirdi: Liderler olarak bir araya geleceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye ile temasları değerlendirdi: Liderler olarak bir araya geleceğiz - Resim : 1

ŞAM İLE İLİŞKİLER
Sabah Sayın Putin ile görüştük. Bölgede neler yapabilirizi konuştuk. Rusya-Ukrayna savaşını ele aldık. Türkiye-Rusya ilişkilerini değerlendirdik. Suriye'deki gelişmeler Rusya-Türkiye-Suriye olarak istihbarat savunma bakanlarımızın Moskova'da bir araya gelişleriyle bir süreç başlattık. Ardından dışişleri bakanlarımızı üçlü olarak bir araya getireceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye ile temasları değerlendirdi: Liderler olarak bir araya geleceğiz - Resim : 2

ESAD İLE GÖRÜŞME İŞİ OLACAK
Daha sonra gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz. Derdimiz bölgedeki sükuneti sağlamak bölgede barışı egemen kılmak. Bugün Sayın Zelenski ile de görüşmem olacak. Putin'le yaptığımız görüşme ve Rusya-Ukrayna ilişkilerini daha yumuşak zemine nasıl oturtabiliriz bunları görüşeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Anayasa Mahkemesi'nden HDP kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vizontele muhalefet... Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü