Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı"

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın geçtiğimiz günlerde 'Buket Aydın TV'de yayınlanan videosunda söylediği sözler çarpıtılmış ve 'kadın düşmanı' bir kesim tarafından linç edilmişti. Resmi X hesabından, kendince komik olduğunu düşünen Özgür Demirtaş ise 'kredi kartı başvurusu linki' paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından Gazeteci Cüneyt Özdemir dayanamadı ve Demirtaş'a sert tepki gösterdi. Özdemir, Demirtaş için "Bazen profesörlüğünün ağırlığını taşıyamıyor, yaptığı kadın düşmanlığı" dedi.

  • Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde 'Buket Aydın TV'de yayınladığı videosunda söylediği sözlerin çarpıtılmasının ardından bir kesim trol hesap tarafından linç edildi.

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 1

  • Buket Aydın'ın videosunda yer alan "Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum." sözlerinin geçtiği kesit sosyal medyada viral oldu.

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 2

  • Buket Aydın'ın bu sözlerinin ardından, kendince komik olduğunu düşünen Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşımda bulundu.

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 3

  • Kredi kartı başvurusu linkini paylaşarak, trol hesaplarıyla beraber eğlenen Demirtaş'ın bu paylaşımına Gazeteci Cüneyt Özdemir'den tepki geldi.

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 4

  • YouTube kanalında yayınladığı videosunda Buket Aydın'a destek veren Cüneyt Özdemir, Özgür Demirtaş'in Buket Aydın'a yaptıklarını 'kadın düşmanlığı' olarak yorumladı. 

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 5

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN SERT TEPKİ

  • Cüneyt Özdemir YouTube hesabından konu ile ilgili eleştirilerde bulunarak Özgür Demirtaş'ı eleştirdi.

Cüneyt Özdemir'den Özgür Demirtaş'a sert tepki! "Buket Aydın'a yaptığı kadın düşmanlığı" - Resim : 6

  • Özdemir şunları kaydetti:
"Özgür Demirtaş'ı anlamıyorum. Yani Özgür Demirtaş bazen profesörlüğünün ağırlığını taşıyamıyor sosyal medyada kendini kaybediyor. Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'la ne işi var? Böyle bir şeyin altına kredi kartı şeyi nedir yani? Bu ucuzluğa ne gerek var? Kadın düşmanlığı bu yaptığı! Ne bu cüret, bu kadar açık insanlara hakaret etmek? Ekonomiyi bilmem neyi anlat bel altı vurmak nedir yani? Kadın kimliği üzerinden bel altı vurmayı pek yakıştıramıyorum illa profesör olması şart değil."

Kaynak: haberet.com

Buket Aydın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Uluslararası Adalet Divanı' açıklaması AK Parti İzmir belediye başkan adayları belli oldu Hamza Dağ: İzmir’de çileyi bitirmek için desteğinize talibim İşte seçmenin Yerel Seçim hakkında merak ettiği maddeler