Davutoğlu’nun memleketi Konya Bozkır’da ilçe teşkilatı istifa etti

Davutoğlu’nun memleketi Konya Bozkır’da ilçe teşkilatı Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmediklerini ve istifalarını açıkladı. Gelecek Partisi ilçe teşkilatından yapılan açıklamada, "Değerli liderimiz Sn. Davutoğlu'nu da aklı selime davet ediyor ve partimizden istifa ediyoruz" denildi.

Davutoğlu’nun memleketi Konya Bozkır’da ilçe teşkilatı istifa etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak gösterilmesinin ardından Ahmet Davutoğlu'nun partisinde istifalar yaşandı.

Gelecek Partisi'nden yeni istifa haberleri daha geldi.

Davutoğlu’nun memleketi Konya Bozkır’da ilçe teşkilatı Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmediklerini ve istifalarını açıkladı.

Açıklamada, "Kurulduğundan bugüne Ahmet Davutoğlu Hocamızla çıktığımız bu hak ve adalet davamızda bugün gelinen noktada bizler gibi Anadolu evlatlarını, dava erlerini Kılıçdaroğlu'nu Partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak dayatan yapıya DUR diyoruz. Tevazu yüceltir, kibir düşürür, gurur aldatır, haset bitirir diyerek Değerli liderimiz Sn. Davutoğlu'nu da aklı selime davet ediyor ve partimizden istifa ediyoruz" denildi.

Davutoğlu’nun memleketi Konya Bozkır’da ilçe teşkilatı istifa etti - Resim : 1

İletişim Başkanı Altun'dan İsmail Saymaz'a tepki Cumhur İttifakı'nın protokolü ortaya çıktı Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alacak Depremlerde yıkılan binalarla ilgili tutuklananların sayısı 317'ye yükseldi