Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımında mesaj kime?

Devlet Bahçeli Instagram hesabından üzerinde "Allah bana yeter" yazısı olan yüzüğünün fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf sonrası yorumlar peş peşe geldi: Mesaj kime?

Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımında mesaj kime?
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, söyledikleri kadar taktığı yüzüklerle de gündem oluyor.
  • Bahçeli, bugün Instagram hesabından paylaştığı "Allah bana yeter" yazılı yüzüğüyle bir kez daha ilgiyi kendi üzerine topladı.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşeceğinin açıklaması sonrası ve bugün Erdoğan-Özel görüşmesinden önce paylaşılan fotoğraf üzerine sosyal medyada "Bahçeli, Erdoğan'a mı mesaj veriyor? Bu mesaj kime?" yorumları yapıldı.

Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımında mesaj kime? - Resim : 1

  • Öte yandan MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayşe Ateş'le görüşecek olmasından dolayı Cumhur İttifakı'na yönelik yorumlar hakkında konuştu.
  • İki kişi arasında geçen bir konuşmanın, sanki not alan kalabalık bir dinleyici güruhu varmışçasına takdim edilmesinin, bu vesileyle karmaşa ve kargaşa ortamının yaratılmasının normalleşme bekleyen malum zihniyetlerin basit kurnazlığından başka bir şey olmadığını ifade eden Bahçeli, 
"Sayın Cumhurbaşkanı'mız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir, bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf asla astarı olmayan söylentilerin gemi azıya alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin de kamçılanmasıdır. Gerekirse ve yeri gelirse kamuoyunu şeffaf ölçülerde bilgilendirmek suretiyle kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif bir yol olarak değerlendirilmelidir. Her zaman resmin büyüğüne odaklanmalıyız. Sadece maşayı değil, tutan ve tutturan elleri de görebilmeliyiz. Böyle yaparsak düşünce ve eylem temelinde yanılma payımız en az düzeyde olacaktır."

 dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Kızılay’ın 156. kuruluş yıl dönümünü kutladı Devlet Bahçeli'den Ayşe Ateş görüşmesi hakkında ilk yorum Kadının çığlıkları sokağı inletti 6 yaşında çocuğa istismar davasında gelişme!