Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha

Uğur Dündar, Dilara Gülatan'ın kızı olduğu iddiaları üzerine katıldığı yayında "Normal sağlıklı cinsel bir yaşamım var. Bunun konuşulacak bir tarafı yok" dedi. Bu sözlere moderatör Ece Üner kahkaha atarak tepki verirken o anlar sosyal medyada eleştirilerek gündem oldu

  • Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da ünlü bir isim olduğunu açıklamış o ismin daha sonra Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti.
Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha - Resim : 1
Dilara Gülatan

"ANNEM 'SENİN BABAN UĞUR DÜNDAR' DEDİ"

  • Dündar'ın babası olduğunu iddia eden Dilara Dülatan, geçtiğimiz günlerde annesini aramak için Müge Anlı'ya çıkan kardeşi Duygu Nebioğlu için yayına bağlanmış, "Annem Uğur Dündar'la nasıl tanıştıklarını anlatmıştı. Annem 'Senin baban Uğur Dündar' dedi. Annem bana çok detay verdi. Dosyada olduğu için konuşamıyorum. Dün Uğur Bey'le de konuştuk. Uğur Dündar, gerçekten bu konuda beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. DNA testine itiraz ettim. Bu dava devam ediyor ben peşini bırakmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha - Resim : 2

"NORMAL SAĞLIKLI BİR CİNSEL YAŞAMIM VAR"

  • Türkiye'nin merak ettiği konuya ilişkin Dündar, geçtiğimiz akşam katıldığı Sözcü TV yayınında açıklamalarda bulundu.
  • Siyaset gündemini değerlendirmek için konuk olduğu programa 'babalık davasına' açıklık getirerek başlayan Dündar, "O zamanlar bekar bir adamım normal sağlıklı bir cinsel yaşamım var. Yani bunun konuşulacak başka bir tarafı yok" dedi.

Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha - Resim : 3

KAHKAHALARA BOĞULDU

  • Moderatör Ece Üner ise "Programın formatı başka bir yere doğru gidiyor. Artık gülüyorum" diyerek kendisini tutamadı.
  • Üner'in kahkahalarla verdiği tepki sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha - Resim : 4

"YETİŞTİRME YURTLARI BÖYLE FELAKETLERİ YAŞAMIŞ ÇOCUKLARLA DOLU"

  • Uğur Dündar ise son olarak yayında, "Ama o kızcağızlara için çok üzülüyorum. 2010'dan beri anne konuşuyormuş. Ondan sonra hiç arayıp sormaz olmuş. Akıbetleri meçhul. Nasıl bir vicdandır bu. Yetiştirme yurtları işte böyle felaketleri yaşamış çocuklarla dolu. Onun için orada yetişen her çocuğa karşı bizlerin empati yapması ve onlara sevgi ve şefkatle yaklaşması gerek" ifadelerini kullandı.

Dilara Gülatan ile Uğur Dündar'ın babalık davasına Ece Üner'den tepki çeken kahkaha - Resim : 5

DÜNDAR'IN İLK TEPKİSİ NE OLDU?

  • Uğur Dündar kızı olduğu iddia edilen Dilara Gülatan'ın açıklamalarının ardından X hesabından şu paylaşımı yaptı:
  • "Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: haberet.com

İliç'te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'un depreme hazırlanması 15-20 yıl sürebilir İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü İzmir Seferihisar'da deprem