Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan için seyahat uyarısı

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan için seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri tavsiye olunmaktadır." denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan için seyahat uyarısı

Lübnan için seyahat uyarısında bulunan Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri tavsiye olunmaktadır." denildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bölgemizdeki son gelişmelerin Lübnan’a yansımaları çerçevesinde, Lübnan’da bulunan vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri tavsiye olunmaktadır. Gelişmelerin Bakanlığımızın ve Beyrut Büyükelçiliğimizin resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilmesi yararlı olacaktır. Acil durumlar için Beyrut Büyükelçiliğimize telefon ile ulaşılabilmektedir.

 


CHP'de 'Adıgüzel' depremi! Otizmli torununu sokak ortasında dövdü! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail ve ABD'ye uyarı Bayramda İstanbul'da yeşil alanlardan 1.170 ton çöp toplandı