"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor"

Türkiye 31 Mart'taki Yerel Seçimler'e odaklanmış, adaylar projelerini tek tek sıralamaya devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ya da CHP'nin henüz bir tanıtım toplantısı düzenlememesi dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden gündem olmak ve seçimde başarı elde etmek için kendisine saldırı, polemik, kutuplaşma ya da haksızlık yapılmasını beklediği ifade edildi.

"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor"
  • Siyasi partiler 31 Mart'taki Yerel Seçimler için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gündemden düşmüyor.

"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor" - Resim : 1

KURUM PROJELERİYLE SES GETİRDİ

  • Geçtiğimiz hafta İstanbul'da bir lansman düzenleyen AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday Murat Kurum, milyonlarca İstanbulluya hitap etti.
  • Projelerini 2 saat süren lansmanda anlatan Murat Kurum, yaptığı hazırlıkla dikkatleri üzerine çekti.

"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor" - Resim : 2

"İMAMOĞLU POLEMİK VE SALDIRI İSTİYOR"

  • CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise henüz halkın karşısına bir proje tanıtım toplantısıyla çıkmadı.
  • Partisinde sürecin nasıl işleyeceği dahi belli olmayan İmamoğlu için gazeteci Ahmet Hakan, "İstiyor ki kendisine bir haksızlık yapılsın. Bir savcılık soruşturması mesela." ifadelerine yer verdi.
  • Yapılan anketlerde ya da sokak röportajlarında geçen 5 yıla yakın sürede büyük bir çoğunluk tarafından 'başarısız' görülen İmamoğlu'nun yeniden dikkat çekmek için mağdur rolünde olmak istediği ifade edildi.
  • Hakan, İmamoğlu'nun polemik ve kutuplaşmanın kendisi için pozitif bir sonuç doğuracağı düşüncesiyle bu yönde çalıştığını "Ancak böyle yükseleceğini düşünüyor yani" ifadeleriyle belirtti.

"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor" - Resim : 3

YSK ÜYELERİNE HAKARET DAVASI

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, 4 Kasım 2019 tarihinde yaptığı basın açıklamasında YSK üyelerine hakaret ettiği iddiası ile dava açıldı.
  • 14 Aralık 2022'de mahkeme, İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verdiğini açıkladı.

"Ekrem İmamoğlu başarı için haksızlık polemik saldırı bekliyor" - Resim : 4

İsmail Küçükkaya'dan Naci Görür ve Murat Kurum'un görüşmesine değerlendirme İYİ Parti'de istifalar sürüyor Kiliseye silahlı saldırıda DEAŞ bağlantısı Alper Gezeravcı gazetecilerin sorularını yanıtladı