Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı

31 Mart'ta yapılan yerel seçimleri kazanarak tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından konuşan İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başladı.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı
  • İstanbul'da yapılan yerel seçimlerde en yakın rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'a 1 milyonu aşkın fark atarak seçimi tekrar kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı.

 

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı - Resim : 1

"16 MİLYON İNSANIMIZIN MAZBATASI"

  • Törende kısa bir açıklama yapan İmamoğlu, herkese teşekkür ederken; "Bana verilen 16 milyon insanımızın mazbatası" dedi.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı - Resim : 2

  • İBB Başkanı İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

    16 milyonun mazbatası aslında bu. Bunun sorumluluğu çok büyük. Bunu çok derinden hisseden birisiyim. Allah beni bu şehrin vatandaşlarına, ülkemizin vatandaşlarına ve hatta insanlığına beni mahçup etmesin.

 

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı - Resim : 3

"DAHA DA İYİ BİR 5 YIL GEÇİRECEĞİMİZE EMİNİM"

  • Böylesi bir şehrin her insanından faydalanmanın daha yukarıya taşımak konusunda kararlı ve istekliyiz. Bu işin emenatçisi olduğunu bilen bir anlayışa sahibim. Daha da iyi bir 5 yıl geçireceğimize eminim.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı, görevine resmen başladı - Resim : 4

  • Dualarıyla bize katkı sunan nice insanlarımıza, başta Genel Başkanımız Özgür Özel'e, partimizin her bireyine, emekçisine herkese tek tek teşekkür ediyorum. Büyük bir emek var bunun arkasında.

Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın 31 Mart provokatörlerine soruşturma Yargıtay başkanlık seçimlerinde 15. turda çoğunluk sağlanmadı, seçimler bayram sonrasına ertelendi CHP'nin 60 yıllık saltanatı sona erdi