Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Bundan saatler sonra ise Okuyan'ın hayatını kaybettiği haberleri hızla yayıldı. Okuyan'ın ailesinden öldü haberlerine yalanlama geldi. Haberet'in ulaştığı Ülkü Okuyan, "Babamın yoğun bakım tedavisi devam ediyor. Öldü haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama
  • EYT kanununun mimarı eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçtiğimiz gün iç kanama geçirerek yoğun bakıma alındı.
Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 1
Yaşar Okuyan

"DURUMU MAALESEF KRİTİK"

  • Durumu ağırlaşan Okuyan dün akşam saatlerinde entübe edildi. Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, sosyal medya hesabından son gelişmeleri şu şekilde aktardı:
"Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız."

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 2

AİLEDEN 'YAŞAR OKUYAN ÖLDÜ' HABERLERİNE YALANLAMA

  • Bu gelişmenin ardından Okuyan'ın vefat ettiğine dair haberler hızla yayıldı. Yanlış anlaşılmanın nereden kaynaklandığı henüz bilinmezken aileden bu haberlere yalanlama geldi.

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 3

"BU HABERLERİ BİZİ DERİNDEN YARALAMAKTADIR"

Yaşar Okuyan'ın kızları Ülkü ve Cansu Okuyan, sosyal medya X hesabından şu açıklamayı yayınladı:

  • "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
  •  Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır.

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 4

"YOĞUN BAKIM TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR"

  •  Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konuyla ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz."

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 5

HABERET'İN ULAŞTIĞI ÜLKÜ OKUYAN: BİZİM YAZMADIĞIMIZ HİÇBİR ŞEYE İTİBAR ETMEYİN

  • Haberet'in ulaştığı Ülkü Okuyan ise, "Babamın yoğun bakım tedavisi devam ediyor. Öldü haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Çok fazla arayan oluyor. Lütfen sosyal medyamızı takip edin. Biz gereken bilgileri oradan vermeye devam edeceğiz. Bizim yazmadığımız hiçbir şeye itibar etmeyin" dedi.

Entübe edilen Yaşar Okuyan'ın yoğun bakım tedavisi devam ediyor! Ailesinden 'öldü' haberlerine yalanlama - Resim : 6

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

  • Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 yılında Aslen Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy'den Yalova'nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak doğdu.
  • MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.
  • İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olan Yaşar Okuyan, 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı ve sürekli basın kartı almaya hak kazandı.
  • Bir dönem İmbat Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.
  • Yaşar Okuyan, evli ve üç çocuk babasıdır. 1980 öncesinde MHP'de siyaset yaptığı dönemde, kardeşi Arif Okuyan TKP üyesiydi ve parti organlarından Ürün dergisinin sahibiydi.

EYT KANUNUNUN MİMARI

  • 2022 yılının Aralık ayında çözüme kavuşan EYT, Yaşar Okuyan'ın Çalışma Bakanlığı döneminde gündeme getirilerek yasalaşmıştı.
  • Okuyan 99'da çıkardığı kanunu “Evet yasayı ben getirdim, şerefle de savunuyorum. Allah indinde de doğru bir iş yaptım" ifadeleriyle savunmuştu.

Kaynak: haberet.com

30 bin varil petrol üretiliyor Hizbullah İsrail'e ait askeri noktaya saldırdı Sahte alkol üretiminin önüne geçilecek İYİ Parti'de bir istifa daha