Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış

Hafta içi her gün ekranlarda yayınlanan Esra Erol programında meydana gelen çocuk gelin gerçeği ülkenin gündemine bomba gibi düştü.Kızları için kayıp başvurusunda bulunan ailenin, çocuklarını 100 bin TL başlık parası karşılığında akrabalarına verdiği ortaya çıktı.

Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da da yine skandal yaratan bir olay yaşandı.

Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış - Resim : 1

15 yaşındaki kızı Berfin'in kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığı iddiasıyla Esra Erol'a başvuran anne Songül'ün iddiaları herkesi şaşırtırken programın ilerleyen dakikalarında dumur eden gerçekler ortaya çıktı.

Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış - Resim : 2

İDDİALARI  YALANLAYAN BELGELER ORTAYA ÇIKTI

Songül Hanım iddialarında 15 yaşındaki kızının kuzeni Cuma tarafından kaçırılıp zorla evlendirildiği yer alırken Cuma'nın amcası bu iddiaları çürütecek şeylerle stüdyoya geldi.

Songül ve eşinin kızları Berfin'i Cuma'ya 100 bin TL başlık parası karşılığı sattığını iddia eden amca Songül'ün iddialarını çürütürken ayrıca yayına bir delille geldi.

Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış - Resim : 3

Berfin'in babası ve Cuma'nın akrabasının yer aldığı videoda Berfin'in satın alındığı söylenirken o anla sonrası stüdyoda herkes şoke oldu.

Canlı yayında yayınlanan bir belgede Berfin'in babası Ahmet İlkin'in bir kağıda "Ben Ahmet İlkin, kızım Berfin İlkim 2010 doğumludur. Severek birisine kaçmıştır. Ben davacı değilim. Kızıma karşı ve severek kaçtığı Cuma Gezer ile ailesine hiçbir şekilde düşmanlığım yoktur. İsterlerse buyursunlar gelsinler, elimi öpüp barışabilirler" yazarak imza attığı da ortaya çıktı.

Esra Erol'da kan donduran gerçek ortaya çıktı: 14 yaşındaki çocuk başlık parası karşılığında satılmış - Resim : 4

Kaynak: Ajanslar

İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar Abdulkadir Selvi'den Özgür Özel'e övgü "Kamuda tasarrufa devam edeceğiz" Sağlıkta 36 bin sözleşmeli personel istihdamı