Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi...

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi. Evlenmek isteyenler, işinde başarılı olmak isteyenler bu reçeteye dikkat etsin...

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi...
  • Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.
  • Canlı yayında işlediği konularla sık sık gündem olan Nur Viral'e bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu.

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi... - Resim : 1

  • Mine Ölmez canlı yayında tarih ve saat vererek uyardı.
  • Ölmez açıklamasında, '24 Mart'ta 19.36 ben dakikasına kadar vereyim. Türkiye saati ile iki uğurlunun çok güzel bir enerjisi var. Venüs ve Jüpiter'in dualarınızı niyetlerinizi dileklerinizi bu saate denk getirebilirsiniz.' ifadelerine yer verdi.

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi... - Resim : 2

REÇETEYİ VERDİ

  • Ölmez, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bir tane kırmızı kese alacaksınız ve bu verdiğim tarifi 24 Mart 19.36'da yapın. İş bulamayanlar, kariyer elde edemeyenler, iş yerinde parlayamayanlar kırmızı kesenin içerisine bir çubuk tarçın bir tutam göz kararı ile karanfil atıyorsunuz.

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi... - Resim : 3

24 Mart akşamı beyaz bir kağıda mümkünse kırmızı kalemle 'ben kariyerimde çok başarılıyım' hangi işi istiyorsanız yazıyorsunuz ve kesenizin içerisine atıyorsunuz. Keseyi kapatmadan tarçını birazcık yakın. hafifçe kesenin içine tütsüleyin. Sonra ağzını kapatın onu bahar ayı boyunca yastığınızın altına koyun ve uyuyun.

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi... - Resim : 4

Her gece uyumadan önce aynı cümlelerle duanızı edin. Evlenmek istiyorsanız da açık pembe ya da beyaz renkli bir kesenin içerisine aynı şekilde bu sefer gül koyacaksınız. Top gül başı bahçeden de alabilirsiniz. Birkaç gün gül başını keseye koyuyorsunuz bu sefer beyaz kağıda yeşil bir kalemle 'ben evlendim. çok mutluyum' yazın içine atın. Bir tutam da pirinç koyun. Bunu da ada çayıyla tütsüleyin"

Evlenmek isteyenler, iş hayatında başarılı olmak isteyenler dikkat! Mine Ölmez tarih ve saat verdi... - Resim : 5

  • Nur Viral'in programındaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
  • Mine Ölmez'in açıklamalarına, 'Denemek bedava', 'Bu tarihe alarm kurdum', 'Tüm dileklerimiz kabul olsun' gibi yorumlar yapıldı.
Tek başına okey oynamasıyla tanınmıştı! Artık hiç yalnız kalmıyor Pamuk üreticilerine destek ödemeleri bugün hesaplarda Yeni AYM Başkanı Kadir Özkaya'yı 2 kritik dosya bekliyor 5 sene önce İstanbul'u depreme hazırlayacağını söyleyen İmamoğlu: Elimde sihirli değnek mi var?