Eyüpsultan'da müdürünü vuran öğrenci, sonrasında video çekti

İstanbul Eyüpsultan'daki özel bir liseden atılan ve bu olaydan sorumlu tuttuğu müdürünü silahla öldüren bir öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Şüpheli şahsın kullandığı Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti

  • İstanbul Eyüpsultan'da bulunan özel bir lisede Irak asıllı Y. K., Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı.
  • 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girerek yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaralamış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan okul müdürü İbrahim Oktugan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası Y.K. olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı.
  • Okuldan atılmasından dolayı sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Kendi fotoğrafının olduğu videoda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti.
  • Polis, olay sonrası kaçan Y.K.’yı yakalamak için operasyon başlattı.

Eyüpsultan'da müdürünü vuran öğrenci, sonrasında video çekti - Resim : 1

Kritik anlaşmalara imza atıldı Dışişleri'nden 'ateşkes' açıklaması CHP'li başkan akrabalarını belediye başkan yardımcısı yaptı Gara'da 2 terörist öldürüldü