Fatih Altaylı'dan İsrail'e yönelik tartışma yaratacak övgüler

Gazze Şeridi'nde sivillere bomba yağdıran İsrail'i, "bir demokrasi, hukukun egemen olduğu bir ülke" olarak niteleyen Fatih Altaylı, "İsrail halkını küçümseme. İsrail halkı önemli bir halktır. Unutma ki bu ülke kendi cumhurbaşkanını hapse attı. İsrail hukukun egemen olduğu ve İsrail halkının da önemli bir kısmının aydın olduğu bir ülke." ifadelerini kullandı.

Gazze'deki katliamlar aylardır aralıksız devam ederken Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalında İsrail ve İsraillilere methiyeler düzdü. 

Sık sık skandal ifadeleriyle gündeme gelen Fatih Altaylı, bu kez soykırımcı İsrail'i savunarak tartışma yaratacak sözlere imza attı.

"İSRAİL HUKUKUN EGEMEN OLDUĞU BİR ÜLKE"

İsrail'e güzellemeler yapan Altaylı, 'terör devleti'ni "bir demokrasi, hukukun egemen olduğu bir ülke" olarak niteledi.

Fatih Altaylı'dan İsrail'e yönelik tartışma yaratacak övgüler - Resim : 1

Altaylı, "İsrail halkını küçümseme. İsrail halkı önemli bir halktır. Unutma ki bu ülke kendi cumhurbaşkanını hapse attı. İsrail hukukun egemen olduğu ve İsrail halkının da önemli bir kısmının aydın olduğu bir ülke." ifadelerini kullandı.

Bayramda kaç araç otoyolları kullandı? Seçim sonrası ilk kabinenin gündeminde ne var? Depremde hasar gören caminin restorasyonuna başlandı İstiklal saldırısında rekor cezalar istendi