Fatih Altaylı'ya 'şerefsiz, alçak' davası! Kemal Öztürk sosyal medyadan duyurdu

Gazze için düzenlenen yürüyüşte yer alan vatandaşların, hafta sonu hayatını kaybeden 12 şehide üzülmediklerini ve askerler için yürümediklerini ileri sürerek hakaret eden Fatih Altaylı'ya Kemal Öztürk'ten tepki gecikmedi. Öztürk, "Milletine "şerefsiz alçak" diye hakaret eden GAZETECİ MÜSVEDDESİNE binlerce kişi gibi ben de dava açacağım, suç duyurusunda bulunacağım." dedi.

  • Fatih Altaylı'nın "şerefsizler" sözüne Gazeteci Kemal Öztürk'ten tepki geldi.
  • Türkiye art arda gelen şehit haberleri ile yasa boğuldu.
  • Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit oldu. 

TÜRKİYE MEYDANLARA İNDİ

  • Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan 12 askerimiz ve İsrail'in soykırım yaptığı Gazze için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok ilde yürüyüşler düzenledi.
  • Yürüyüşe katılan on binler, PKK terörünü ve İsrail'in saldırılarını lanetledi.

Fatih Altaylı'ya 'şerefsiz, alçak' davası! Kemal Öztürk sosyal medyadan duyurdu - Resim : 1

ALTAYLI HAKARET ETTİ

  • Ankara ve İstanbul'da sokaklar, 'Kahrolsun PKK kahrolsun İsrail', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları ile inlerken, Fatih Altaylı YouTube kanalından yaptığı yayında Gazze için düzenlenen yürüyüşte yer alan vatandaşların, hafta sonu hayatını kaybeden 12 şehide üzülmediklerini ve askerler için yürümediklerini ileri sürerek hakaret etti.
  • Altaylı'nın "Şerefsiz, alçak" sözleri büyük tepki topladı.

Fatih Altaylı'ya 'şerefsiz, alçak' davası! Kemal Öztürk sosyal medyadan duyurdu - Resim : 2

"DAVA EDECEĞİM"

  • Sosyal medyadan açıklama yapan Gazeteci Kemal Öztürk, Altaylı'yı dava edeceğini duyurdu.
  • Kemal Öztürk'ün açıklaması şöyle;
Dün Ankara’da yüzbinden fazla insandık. 12 şehidimiz için PKK aleyhine yüzlerce kez slogan attık, lanetler okuduk, terör örgütüne karşı savaşacağımıza yeminler ettik. Paralı katil sürüsü PKK/YPG’nin sahibi, Gazze soykırımın sorumlusu ABD ve İsraili lanetlerken meydanlar inledi. Konuşmacılardan biriydim. Tüm bunların şahidiyim. Bunlara rağmen bu milletine “şerefsiz alçak” diye hakaret eden GAZETECİ MÜSVEDDESİNE o sözleri iade ediyorum. Biliyorum nefretten besleniyor muhatap almazdım. Ancak yüzbinden fazla insana hakaret etmesine dayanamadım. Binlerce kişi gibi ben de dava açacağım, suç duyurusunda bulunacağım.
2024 yılı bütçesi Meclis'te kabul edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle istiklalimiz sınanıyor Buket Aydın'dan kendisini engelleyen Şahan Gökbakar'a: Hayırdır Skandallar zinciri ortaya çıktı